• Tekenaar voor website

  Wanneer u de aandacht van bezoekers wilt sturen, kunnen tekeningen de oplossing bieden. Cartoons maken lezers duidelijk waar de tekst over gaat. Als de cartoon grappig is, werkt het als een ijsbreker, zoals humor aan het begin van een presentatie.
  De aandacht ligt vervolgens bij uw inhoud.
  U kunt een nieuw onderdeel op uw website door cartooneske tekeningen duidelijk maken. Een gloednieuwe website kan de kracht van tekeningen goed gebruiken. Uw ideeŽn worden duidelijker en aantrekkelijker. Een enkele tekening op de juiste plek, kan meer voor u betekenen, dan pagina's aan textuele informatie.

  Aandacht via social media wordt verkregen door cartoons en strips. Een handige marketingstrategie waar u op humoristische wijze de aandacht naar uw bedrijf toe kan trekken:
 • Tekenaar voor drukwerk

  Tekenaar gezocht met een cartooneske tekenstijl? Wij ontwerpen uw tekeningen voor drukwerk en print. Als tekenaar van cartoons, weten we de juiste toon te geven aan uw onderwerp. Boekillustraties en proefschriften krijgen een pakkende cartoon. Uw nieuwbrieven krijgen cartoons en strips, die de inhoud op komische wijze uitnodigend visualiseren.
  In plaats van de standaard designs, kunt u een persoonlijk en grappig geboortekaartje laten ontwerpen. Wenskaarten zoals kerst- en verjaardagskaarten, die uw vrienden en familie ontvangen, krijgen een eigen originele invulling.

  Een cartoontekening kan u tevens helpen met informatieve humoristische boodschappen. Het maken van t-shirts met een grappige cartoon erop. Een cartoontekening bij posters en flyers. En nog veel meer. Uw persoonlijke humoristische design begint hier:
 • Tekenaar voor cadeau

  Wanneer u vrienden en familie gelukkig wilt maken met een uniek cadeau, maken we voor u een eigen op maat getekend kunstwerk. De karaktereigenschappen en kenmerken van de desbetreffende persoon, worden op een grappige wijze in een leuke cartoon of strip uitgebeeld. We tekenen hem of haar in een humoristisch herkenbare situatie.
  Deze speciale cartooncadeauís worden onthouden en opgehangen. De tekening wordt uiteindelijk ingekleurd en indien gewenst netjes ingeframed, zodat het een memorabel en aantrekkelijk cadeau wordt. We kunnen bij elke gelegenheid een gepaste tekening naar wens voor u maken: Afscheidscadeau - Bedanktcadeau - Ter herinnering - Verjaardag - Geboorte - Bruiloft - Pensioen - Jublileum - En veel meer! Wilt u een uniek cadeau geven, laat dan nu die persoonlijke cartoon voor u maken:

 • Tekenaar voor projecten

  Wij verbeelden uw boodschap. U kunt men op de hoogte stellen van een bepaalde interne situatie. Of de buitenwereld pakkend informeren. We tekenen, illustreren en animeren. We geven uw idee vorm binnen een tekenstijl, die de gegeven situatie het best weet uit te beelden. We laten uw doelgroep meedenken, voelen en lachen.
  Onze tekeningen zullen voor u spreken. Ze vertellen een visuele boodschap krachtig, zodat het bij uw doelgroep aankomt en doordringt. Vertel het overtuigend en informeer op een leuke manier. Voor alle mogelijkheden verwijs ik u door naar: businesscartoons.nl